THE Beauty Pageant Koncepció

Bemutatkozunk:

Miss International Hungary – a magunk útját járjuk

THE Beauty Pageant Koncepció_1

Mostanában számtalan szépségversenyt rendeznek, nehéz megkülönböztetni őket egymástól. A Miss International Hungary azonban eltér a hasonló rendezvényektől:

  • A versenyzők felkészítését és széleskörű képzését rendkívül komolyan vesszük: hiszünk abban, hogy a szerencsés külső adottságok belső értékekkel párosulva valódi esélyt nyújtanak egy sikeres életúthoz.
  • A verseny, a korona elnyerése nálunk nem az út vége, ellenkezőleg: egy sikeres karrier kezdete. Éppen ezért a csapatunkhoz tartozó lányok boldogulását minden lehetséges módon segítjük, az élet bármely területén.
  • Úgy véljük, királynői cím nem csak kiváltságokkal, hanem kötelezettségekkel jár: ügyelünk arra, hogy versenyzőink viselkedésükben, szellemiségükben egyaránt méltóak legyenek arra, hogy hazánkat a nagyvilágban képviseljék.
  • A háttérben dolgozó szakmai stábot a legfelkészültebb emberekből, szigorú követelmények alapján válogattuk össze: ők gondoskodnak arról, hogy a saját, mással össze nem téveszthető, egyedi arculatunkat kialakítsuk.
  • Mert a királynőink a szépség diplomatái, akik bárhol a nagyvilágban megállják a helyüket.

“Magyarországon egyedülálló módon a szépségverseny végső szakasza egy reality show keretében zajlik. Ennek során a közönség online végig követheti a versenyzők mindennapjait, aktív részese lehet a felkészítő táborban átélt kalandoknak és naponta dönthet arról, kinek kell elhagynia a versenyt. A THE Beauty Pageant Reality Show mindenképpen kiemeli a hazai szépségversenyek sorából a Miss International Hungary eseménysorozatát.”

Nézd meg a legnépszerűbb videóinkat

Nézd meg az idei év videóit!

Hirdess Nálunk!