Dudik Szonja

missinadmin jul 21, 2016 szavazás 0 Comments Posted in: Szavazás

Miss Győr

Dudik Szonja vagyok, 23 éves, veresegyházi lakos. 3 éves korom óta sportolok, többféle sportágban is kipróbáltam magam. Jelenleg fitnessel és versenytánccal foglalkozom, de korábban ritmikus sportgimnasztikáztam, művészi tornáztam, balettoztam, hip-hopoztam és többek közt akrobatikus rock and roll-t is táncoltam.
8 éve foglalkozom modellkedéssel, 6 éve indulok szépség versenyeken, eddig 7 alkalommal sikerült nyernem. Amire a legbüszkébb vagyok, hogy 2011-ben megnyertem a magyarországi Miss Princess versenyt, ami által kijutottam a nemzetközi versenyre, ahol sikerült bejutnom a legjobb 8 közé, és elnyertem a Miss Talent Princess of the World koronát.
Idén végeztem a Budapesti Divatiskolában, stílus-divattervező szakon, illetve nemrég szereztem meg Fitnesz Instruktor bizonyítványomat is.
Hobbim a sport amit igyekszem mindennapjaimba beépíteni. Szabadidőmben e mellett szeretek ruhákat tervezni és készíteni. Ezzel komoly terveim vannak, most indítom egyéni vállalkozásomat, mint divattervező. Célom ezzel, a nemzetközi kifutók meghódítása.

Kor: 23 éves
Város: Veresegyház

További képek:

Szavazás előtt likeold Dudik Szonja és a Miss International Hungary facebook oldalát:

Szavazz: A gomb megnyomásával leadhatod szavazatodat!