Ez bizony kemény menet lesz!

missinadmin jul 29, 2016 0 Comments Posted in: Egyéb

Vajon mi történik, ha 14 gyönyörű lányt összezárnak egy hotelbe és a legkülönfélébb kihívások elé állítják őket? Egy biztos, a felkészítő tábor egy hete nem lesz leányálom a Miss International Hungary döntősei számára.

kemény menet lesz

Ez nem a felhőtlen szórakozásról szól, hanem arról, hogy a döntősök a lehető legtöbbet tanuljanak, mire eljön a döntő – mesélte Rudolf Niki szépségkirálynő, aki koreográfusként segíti a lányok fejlődését. A programokról nem sokat árulhatok el, hisz a lányoknak is meglepetés lesz. De minden feladat fegyelmet, intelligenciát és kitartást követel tőlük. Ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek.

Niki hozzátette: a döntős lányokat minden percben kamerák veszik majd körül, így az érzelmeik sem maradhatnak rejtve a nézők szeme elől. A kihívások mellet pedig a Brand Art Academy nemzetközi oktatógárdája is kezelésbe veszi a lányokat. Tőlük nem csak a színpadi járás technikáját, vagy a helyes táplálkozási módszereket, de a stílusos öltözködést és a megfelelő kommunikációt is elleshetik a királynő jelöltek.

A verseny egyik legizgalmasabb része nyilvánvalóan a Miss Talent lesz, melynek során a lányok megmutathatják, milyen rejtett tehetségek lakoznak bennük. Az eseménysorozat csúcspontja pedig augusztus 6-án a DÖNTŐ lesz, ahol kiderül, ki nyeri el a Miss International Hungary koronáját, valamint a Miss Grand Hungary és a Miss Face of Beauty Hungary címet is elnyeri egy-egy szépség.

kemény menet lesz4

A verseny kemény, de azért lesznek derűs pillanatok is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tavalyi döntősök bakijaiból összeállított videó….íme!