Gyönyörűek. Erősek. Okosak. Királynők.

missinadmin aug 8, 2016 0 Comments Posted in: Egyéb

Beléptek az öltözőbe, kissé bátortalanul, és nagyon tanácstalanul. Bizonytalan léptekkel végig sétáltak tűsarkúikban a kifutón és remélték, hogy a zsűri meglátja bennük azt a szépséget, amit még nem mernek, nem tudnak megmutatni.

gyönyörűek

Hatalmas sóhajjal nyugtázták, amikor kimondták a nevüket és elindultak az úton. Az úton, amelyről maguk sem sejtették, mennyire nehéz, és fogalmuk sem volt, hol lesz majd a cél. Ki gondolta volna, hogy modellmód vonulni a kifutón ilyen átkozottul nehéz?! De aztán csak belejöttek, és amikor kiléptek a közönség elé, villogtak a vakuk, megérezték a siker ízét.

Már tudták, hogy végig akarják csinálni.

gyönyörűek2

Jött a tábor, hát ez nem az, amire számítottak ….szórakozás helyett kőkemény fegyelem, diéta, embert próbáló vagy még inkább embert faragó feladatok. Persze jöttek a mélypontok, hol egyikük, hol másikuk érezte úgy, jobb lenne feladni. De ilyenkor mindig akadt valaki, aki lelket öntött abba az egybe, akinek az ott és akkor a legjobban kellett. Megerősödtek, megismerték önmaguknak azt az oldalát, amelynek létezését talán nem is sejtették. Nem csak megismerték, meg is mutatták. És a zsűri borzongó gyönyörűséggel figyelte, ahogyan kinyílnak a szépséges lányok, a szemükben elszántság, mozdulataikban erő.

Mire elérkezett a nagy nap, már egy gyönyörű, magabiztos csapat várta a megmérettetést.

gyönyörűek1

Nem lett mindegyik királynő. Nem ott a színpadon. De mi, akik láttuk az útjukat, figyeltük, ahogyan felragyognak, mi királynőknek látjuk mindnyájukat. És persze ott vannak, akik végül elnyerték a koronákat. Valóra vált egy álmuk, egy lépés a cél felé, de közel sem az út vége. De készek megmutatni mindazt, ami bennük rejlik, minden tehetségüket arra szánják, hogy a világot elkápráztassák. Még sok mindent kell tenniük a sikerért. De nincsenek egyedül ebben, soha többé.

Láttuk, ahogyan elindultak nem is olyan rég. Látjuk, ahová eljutottak. Látjuk, hogy ők azok, akikre az egész világ vár. És jövőre ott is lesznek, a nemzetközi színpadokon. Szép volt, döntősök! Szép volt, királynők!

Borics Berta – Miss Face of Beauty Hungary 2017

Pásztor Noémi – Miss Grand Hungary 2017

Hartó Rebeka – Miss International Hungary 2017

Nézd meg a királynők ide vezető útját: