A verseny lebonyolítása

A versenyre minden olyan hölgy jelentkezhet, aki megfelel a jelentkezési feltételeknek.
Ez a szépségverseny azért is különleges, mert nem egy, hanem három királynő kap koronát:

Jelentkezési határidő: 2016 július 02 – 10:00 óra! – Előválogató

Előválogató

Időpont:
2016 június 02 – Budapest

Helyszín:
Tesla Budapest
1075 Budapest, Kazinczy utca 21/C

Az összes jelentkezőnek a beküldött adatai alapján, megrendezésre kerül az előválogató, melyen a versenyzőnek meg kell jelennie, és közülük lesznek kiválasztva azok a jelentkezők, akik az idei Miss International Hungary elődöntőjébe kerülnek. (A MIH szervező csapata a versenyzők adatait az adatvédelmi törvényeknek és a szabályozásoknak megfelelően kezeli!) A pontozást a szakmai zsűri végzi.

Az előválogatókon két körben mutatják meg magukat az indulók: a saját ruhás és fürdőruhás bemutatóra megfelelő öltözéket a jelentkezőknek kell biztosítaniuk, az eseményre magukkal hozni!

THE Fashion Show

A szépségverseny rendhagyó fordulójában neves magyar divattervezők kollekcióit mutatják be az idei döntősök. A különleges show extra résztvevőkkel lesz teljes, akik ezúttal szokatlan szerepben mutatják meg magukat: Az MDC zenekar tagjai férfi kollekciót mutatnak be, mint modellek, frontemberük, Bátori Miklós pedig az esemény műsorvezetője lesz. Partnernője Greta Horvath, az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, aki korábban szintén a Miss International Hungary szépsége volt.

Időpont:
2016 július 16 – 16:00 óra

Program:
Kapunyitás: 16:00
16:30 Black & White Bikini Show by Cocktail Bikini by CLE
17:00 Ismerjék meg a friss tehetségeket: Adrián Benjámin Gelák kollekció
17:30 KE – Kovács Erika fashion designer kollekció
18:00 Kokafashion kollekció

Utána: kötetlen beszélgetés, interjúzási lehetőség a Miss International Hungary döntőseivel, a tervezőkkel és a résztvevőkkel!

Dress code: Cockail & Smart Casual

Helyszín:
Tesla Budapest
1075 Budapest, Kazinczy utca 21/C

Döntő – THE Beauty Pageant Reality

A döntő rendhagyó módon egy felkészítő show keretében lesz lebonyolítva. A 15 döntős mindennapjait folyamatosan nyomon követhetitek a Miss International Hungary csatornáin.

Iratkozz fel youtube csatornánkra:

Tehát a felkészülés egy online reality show keretében fog zajlani a Miss International Hungary professzionális stábjával, folyamatos forgatással, valamint az elődöntősök által készített saját videókkal.

A felkészítés ideje alatt számtalan esemény garantálja, hogy a résztvevők és a nézők egyetlen percig se unatkozzanak. Ebben az időszakban kerül sor majd a Miss Bikini és a Miss Talent versenyekre is. Hogy a szépségek a legjobb formájukat hozhassák, folyamatos felkészítésben és oktatásban is részük lesz. Az országban egyedülálló módon pedig mindezt folyamatosan nyomon követhetik az online közvetítéseknek köszönhetően.

Auguztus 7-én, a végső megmérettetésen eldől majd, ki lesz a következő Miss International Hungary, és kik foglalhatják el mellette az udvarhölgyeknek kijáró helyeket. Ezen az estén arra is fény derül, ki nyeri el a Miss Grand Hungary és a Face of Beauty Hungary koronáját. Ez a verseny valóban egyedülálló, hiszen nem egy, hanem három korona keresi tulajdonosát egyetlen éjszaka alatt!

Ez a teljesen új koncepció, tavaly és tavalyelőtt már sikeresen bizonyította létjogosultságát. A folyamatos szereplés eredményesen felkészíti a lányokat arra, hogy nemzetközileg komoly karriert futhassanak be.

Időpont:
2016 július 30 – 2016 augusztus 07

Helyszín:
Hunguest Hotel Griff
1113 Budapest, Bartók Béla út 152

Versenyzők kötelezettségei:

A Reality Show két hetében a lányok Budapesten a Hunguest Hotel Griffben laknak, ellátásukat biztosítjuk
Selfiek (1-2 kép és 1-2 videó) készítése MINDEN NAP a szerkesztő által megállapított tematika szerint

Hozzájárulás a médiában való rendszeres megjelenéshez .

Minden szereplésükről videó készülhet, amit bemutathatunk a felületeinken vagy bárhol.

 

Felkészítési programok, események:

 • fotózások
 • sminkelések és smink oktatások
 • fodrászat, fodrászati oktatások
 • színpadi viselkedés
 • járás órák
 • angol oktatás
 • stylist és öltözködési tanácsadás
 • diplomáciai etikett és protokoll
 • interjúk, nyilatkozatok
 • korábbi szépségkirálynők tanácsadásai
 • ékszerpróbák
 • szponzori aktivitások stb.

 

Jelentkezés feltételei:

 • hajadon, gyermektelen nő
 • 1991. november 5. és 1999. október 17. között születtem
 • magyar állampolgárság

 

Jelentkezési határidő:

2016 június 28 – A regisztrációs díj INGYENES

Nézd meg mely dátumokat kell szabaddá tenned:

 • 2016 július 02 – Előválogató
 • 2016 júlis 16 – THE Fashion Show
 • 2016 július 17 – Image fotók és videók elkészítése
 • 2016 július 23-24 – Brand Art Academy oktatás
 • 2016 július 30 – 2016 augusztus 07 – THE Beauty Pageant Reality

 

Kötelezettségek:

A verseny rendezvényein készült felvételek, fotók és videók tulajdon- és felhasználói joga kizárólagosan és díjmentesen a verseny szervezőit illeti meg. Az ily módon készült fotókat a versenyző a médiában csak a versenyszervező előzetes és írásos engedélyével jelentetheti meg. A versenyzők a verseny ideje alatt a versenyt népszerűsítő reklám és egyéb marketing tevékenységre díjmentesen felkérhetők, a versenyt szponzoráló cégek reklámhordozóit, valamint egyéb kiegészítőit viselik. A hazai felnőtt döntő első helyezettje képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss International versenyen. Amennyiben erről lemond, vagy nem tud a nemzetközi versenyen elindulni, úgy a helyezését és az ezzel együtt járó díjakat is elveszti, ami továbbadódik az utána elért helyezettnek. Amennyiben a győztes visszalép a nemzetközi versenyen való szerepléstől, úgy 8 napon belül vissza kell szolgáltatnia minden díjat és ajándéktárgyat a szervezőségnek! A verseny tisztasága érdekében nem vehetnek részt indulóként a versenyben, akik a verseny szervezésében résztvevő/közreműködő jogi személyek továbbá jogalanyisággal nem rendelkező szervezetek tagjai/alkalmazottai, valamint a verseny szervezésében résztvevő/közreműködő magánszemélyek sem, valamint ezen személyek hozzátartozói sem. A versenyen csak olyan résztvevő indulhat el, aki az előválogatóig betöltötte a 18 éves életkort, és felnőttként aláírja a versenyszabályzatot (verseny-szerződést). A Miss International minden licensz szabályzatot betart, és annak érdekében jár!

Jelentkezz most és képviseld Te Magyarországot!