Okos Barbik igenis léteznek!

missinadmin jul 20, 2016 0 Comments Posted in: cikkek

Íme, az a bizonyos kivétel, ami erősíti a szabályt: a Miss International Hungary döntős mezőnyét elnézve megdőlni látszik az elmélet, miszerint egy lány vagy szép, vagy okos.

DSC_3845

A leendő királynők között számtalan egyetemista van, aki jogot tanul vagy éppen az egészségtudományi karon pallérozza az elméjét.

Egy királynő a reflektorfénybe kerül és ez lehetőség számára, hogy megmutassa a tehetségét és bármi legyen, ami csak akar – magyarázta Luis Cano, a zsűri elnöke.

Ezért a jelöltek kiválasztásánál a szépség mellett fontos szempont volt a sokoldalúság is. Azt szeretnénk, ha ezek a lányok, erősek, magabiztosak lennének, akik bárhol a világban megállják a helyüket. Sikerült valóban különleges egyéniségeket választanunk, így erős a mezőny, izgalmas lesz a döntő.

A lányok most szombaton modellként is kipróbálhatták magukat: neves magyar divattervezők ruháiban vonultak végig a Tesla Budapest kifutóján.

DSC_3740

A három héttel későbbi döntőig a döntős lányok még rengetet fognak tanulni mindarról, amit egy szépségkirálynőnek tudnia kell, így hamarosan profi oktatók veszik kézbe a szépségek nevelését.