Tesla Budapest – Ahol az új életed kezdődik

missinadmin jul 16, 2016 0 Comments Posted in: Egyéb

A fővárosi bulinegyed szívében, a Tesla Budapestben mindig történik valami. Most például szépségverseny. Miss International Hungary. Ismét királynők születnek itt, a Teslában, csakúgy, mint tavaly.

Tavaly nyáron a város kedvenc szórakozóhelyén hirtelen megugrott az egy négyzetméterre jutó széplányok száma, amikor elkezdtek szállingózni a Miss International Hungary szépségverseny jelöltjei.

Nem véletlenül szeretik sokan ezt a helyet: a bár hangulatos és legfőképp bámulatos technikai felszereltséggel rendelkezik. Ideális helyszín a szépségverseny megrendezéséhez. A vendégtértől jól elkülönítve kaptak helyet az öltözők, ahol a sminkesek és a fodrászok ügyködtek, hogy a jelentkezők a legjobb formájukat hozzák.

Valóságos tömeg csődült össze, amikor a 30 elődöntős gyönyörűség bikiniben kivonult az épület elé a fotózáshoz.

Miután elkezdődött a felkészülés, egymást követték a „Teslás programok”. Legyen szó fotózásról, fellépőkkel felpörgetett műsorról vagy éppen táncos bemutatókról, a Tesla tökéletes helyszínnek bizonyult. Ezért idén is maradunk annál, ami bevált: a királynők idén is a Teslában születnek majd!

Ha nem tudsz várni a versenyig, és szeretnél egy jót bulizni. akkor irány a Tesla Budapest! A bulinegyed közepe: Kazinczy utca 21!


Jelentkezz
most és képviseld Te Magyarországot!