Több, mint szépség

missinadmin jul 16, 2016 0 Comments Posted in: Egyéb

Pető Laura sorra nyeri a szépségversenyeket. 2014-ben a Miss International Hungary udvarhölgyeként tűnt fel, azóta megállíthatatlanul halad a siker útján. Vajon mi Laura titka?

A bőrönd útra kész

“Ha jól csinálod, egymást követik a meghívások a világversenyekre – árulta el Laura. – A nemzetközi mezőnyben mindig akad rengeteg szakember, aki a lányok minden lépését figyeli. Akiről úgy ítélik, helyt állna más megmérettetésen is, azt meghívják.”

Pető Laura tudja, hogyan kell kitűnni száz széplány közül, így sorra hívják a világ különböző versenyeire.

“A bőröndömet már el sem rakom, felesleges lenne – mosolygott a királynő. – Két verseny között csak egy kis pihenés és a felkészülés fér bele az életembe.”

Egészségtudatos étkezés, rengeteg sport, megfelelő kozmetikumok használata mind hozzátartozik egy szépségkirálynő életéhez, de a győzelemhez önmagában kevés lenne. A titok a benső átalakulás.

Már nem remeg a lábam a színpadon
Pető Laura a Miss International Hungary felkészítő táborában rengeteget tanult, és azóta is folyamatosan törekszik a fejlődésre.

“Van mögöttem egy felkészült csapat, amelyik minden téren segíti a fejlődésemet – magyarázta Laura. – Sokan nem is gondolnák, mennyi múlhat a testbeszéden vagy azon, hogy minden helyzetben tudjuk, milyen a megfelelő viselkedés. A Miss International Hungary csapata ebben segített rengeteget.”

Egy világversenyen a királynő már magára marad: ő dönti el, mit vesz fel az adott alkalomra, hogyan viseli a frizuráját, milyen sminket készít. És persze, azt is neki kell tudnia, hogy adott szituációban mi a helyes viselkedés.

“Amikor 2014-ben jelentkeztem, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi mindent tanulok majd – vallotta be Pető Laura. – Felkészítettek és felkészítenek folyamatosan. Mert ez a verseny több, mint szépség.”

Jelentkezz te is, ismerd meg önmagad:


http://www.missinternational.hu/jelentkezes