Túl egy újabb fordulón

missinadmin jul 25, 2016 0 Comments Posted in: Egyéb

Jól nézel ki? Remek!
Szépen mosolyogsz? Fantasztikus!
Van egyéniséged? Szuper!
Ám mindez nem elég ahhoz, hogy szépségkirálynő légy.

túl egy újabb fordulón

A Miss International Hungary döntősei a hétvégén a Brand Art Academy oktatásán tanultak rengeteg mindent, legfőképpen saját magukról. A nemzetközi szakembereket felsorakoztató tanári kar kora reggeltől okította a szépségeket, akik számára ezen a fordulón derült ki igazán: királynőnek komoly munkára, fegyelemre és sokszor lemondásokra van szüksége a sikerhez.

Napjainkban egy királynő céltudatos, művelt, van stílusa és egyénisége – csak így mutathatja meg a világnak, hogy mire képes. Egy szimpla szépség elvész a nagyvilág gyönyörű női között.

A döntősök ennek tudatában komolyan vették az órákat és igyekeztek a legtöbbet kihozni magukból. Akik probléma nélkül vették az akadályokat, idén a sorszámok helyett szalagot kaptak. Minden szalagon más –más város neve állt, a versenyzők ettől fogva azt a települést fogják képviselni.

Azonban a 15 lányra mindössze 12, a továbbjutást jelképező szalag várt.

túl egy újabb fordulón2

A finalisták, akik mindennél jobban akarják a győzelmet, lélegzetvisszafojtva várták, kikre kerülnek a szalagok. A tét hatalmas, nem csoda, hogy volt, aki könnyekben tört ki, mikor kihirdették az eredményt.

Pinczés Laura és Mészáros Dóra nem kapott szalagot, mindkettőjüknek fogynia kell, és nem jeleskedtek a színpadi járásban sem, amit „catwalk”-nek neveznek. Nekik a felkészítő tábor során három napjuk lesz bizonyítani azt, hogy képesek megfelelő mértékben fejlődni és ezzel kiérdemelni a szalagot. Így lesz esélyük egészen a döntőig eljutni és akár elnyerni a három korona egyikét.

Horváth Kitti sem kapott szalagot, szintén a súlyával van probléma és a hozzáállása sem tűnt megfelelőnek, ezért ő nem költözik a felkészítő táborba a lányokkal.

Hamarosan kiderül, hogyan alakul tovább a döntős lányok sorsa: addig is szavazzanak, jutassák tovább azokat a lányokat, aki fején koronát szeretnének látni!

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy ne maradj le egyetlen percről sem!